Rezidenții Căminului Moses Rosen aduc un mic omagiu Pământului

Înaintea evenimentului de pe 25 Martie, Ziua Pământului, am aderat la propunerea World Wild Fund Romania alaturi de seniorii Centrului rezidențial “Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen” am decis să dăm o mâna de ajutor planetei și am organizat o acțiune de plantare a unor pomi în curtea centrului. Acțiunea a fost realizată în parteneriat cu Asociația “Creștem România împreună”, care își propune să contribuie la îmbunătățirea mediului înconjurător și la educarea populației în ceea ce privește importantă protecției naturii.

Cu ajutorul materialului săditor de la Asociația “Creștem România împreună”, rezidenții centrului au plantat 25 de pomi, reprezentând un gest simbolic de solidaritate cu natură și de implicare activă în conservarea acesteia. Acești pomi vor fi un simbol al speranței și al angajamentului față de mediul înconjurător, dar și un prilej de a îmbunătăți calitatea aerului și a de a crea un spațiu verde plăcut pentru rezidenții centrului. Rezultatul final a fost demararea unei grădini frumoase și bine îngrijită, care va fi un reper al angajamentului pentru protecția mediului.
Această acțiune de plantare a pomilor vine că o consecință a unei creșteri conștiente a gradului de conștientizare a oamenilor cu privire la importantă protejării mediului înconjurător și la nevoia de a face față provocărilor actuale ale schimbărilor climatice. Prin astfel de inițiative, rezidenții centrului își dovedesc responsabilitatea socială și angajamentul față de generațiile viitoare, garantându-le un aer curat și nepoluat, dar și un mediu natural sănătos și echilibrat.
Acțiunea de plantare a pomilor realizată de rezidenții Centrului rezidențial “Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen” împreună cu Asociația “Creștem România împreună” cu ocazia Zilei Pământului este un gest de solidaritate și implicare activă în conservarea și protejarea mediului înconjurător.

Pe 25 Martie, chiar dacă activitatea nu ne permite sa stim=ngem toate luminiile din Centru vom opri toate sursele de iluminat care nu sunt necesare, vă încurajăm să participați la acest eveniment pentru a oferi o ora planetei.

Sâmbătă, 25 martie 2023, ora 20:30, sărbătorim a 17-a ediție a Earth Hour™ (Ora Pământului), cea mai mare acţiune voluntară de mediu din istorie. Oameni, instituţii și companii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge lumina și vor oferi o oră din timpul lor pentru planetă, în peste 8.000 de oraşe, din 195 de țări.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.