Cu o experienţă de peste 35 de ani în îngrijirea persoanelor de vârsta a 3-a, oferim servicii la cele mai înalte standarde având personal calificat şi suport din partea unor instituţii de profil din SUA şi Israel. Serviciile oferite de instituţia noastră:

continous-care

camera-dubla

dieta-pentru-cazuri-medicale

Pentru că grija faţă de cei apropiaţi este cel mai important lucru, mai ales când cei dragi ajung la vârsta de aur...

Am îndrăznit să combinăm “casa departe de acasă” cu facilităţile oferite de o instituţie specializată în îngrijire continuă…

O alimentaţie sănătoasă stă la baza unei sănătăţi de fier. Nutriţionistul împreună cu bucătarul fac o Echipă fantastică pentru a furniza meniuri sănătoase…

“Timpul trece repede când te simţi bine”, mai ales când faci parte dintr-o comunitate atât de complexă…

Centrul dispune de o aplasare deosebită într-o zonă liniştită cu acces uşor cu toate mijloacele de transport, la doar 5 minute de Staţia de Metrou Bazilescu şi la 15 minute de centrul oraşului. Curtea generoasă cu o suprafaţă de 10.000 mp oferă un spaţiu intim pentru petrecerea timpului în aer liber, ferit de tumultul şi agitaţia oraşului.

Comentariile sunt închise.

  • Va invităm să ne vizitaţi şi să alegem împreună cel mai potrivit pachet de servicii pentru dumneavoastră. Pentru o ofertă personalizată, nu ezitaţi să ne contactaţi. Telefon 0760 670 955 sau 021  667 36 33.