Fie că este vorba despre îngrijire de odihnă și recreere, îngrijire continuă sau îngrijire cu asistență medicală, din experiența acumulată în cei 35 de ani de activitate, grija noastră se îndreaptă atât asupra menținerii capacității funcționale a persoanelor cu grad de independență mai mare cât și asupra activităților ocupaționale pentru persoane cu diferite grade de dependența.
Personalul este calificat în vederea îngrijirii individuale și a supravegherii permanente, a igienizării și toaletării ori de câte ori este nevoie , a acordării de asistență la servirea meselor , la activitățile zilnice și la deplasările în interior și exterior precum și la curățenia spațiului locativ.
Scopul este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor , de a menține și dezvolta abilitățile de autoîngrijire în vederea extinderii autonomiei personale și de a identifica și noi abilități de care rezidenții devin conștienți pe parcursul implicării în programele Clubului de Ergoterapie și Creație sau în activități ocupaționale în general. din experiența acumulată în cei 35 de ani de activitate, grija noastră se îndreaptă atât asupra menținerii capacității funcționale a persoanelor cu grad de independență mai mare, cât și asupra activităților ocupaționale pentru persoane cu diferite grade de dependență.
Personalul este calificat în vederea îngrijirii individuale și a supravegherii permanente, a igienizării și toaletării ori de câte ori este nevoie, a acordării de asistență la servirea meselor, la activitățile zilnice și la deplasările în interior și exterior, precum și la curățenia spațiului locativ.

recreative-care

√ Convieţuire asistată
√ Monitorizare medicală zilnică
√ Asistență socială
√ Alimentaţie adaptată nevoilor
√ Tratamente de îngrijire

continous-care

√ Convieţuire asistată 24/7
√ Monitorizare medicală 24/7
√ Îngrijire permanentă
√ Asistență socială
√ Alimentaţie adaptată nevoilor
√ Tratamente de îngrijire

medical-care

√ Convieţuire asistată 24/7
√ Monitorizare medicală 24/7
√ Îngrijire permanentă
√ Alimentaţie personalizată
√ Tratamente
√ Recuperare medicală

Comentariile sunt închise.