Recunoașterea calității serviciilor oferite de Căminul Moses Rosen

In Decembrie 2022, Centrul rezidențial “Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen” din București a primit din partea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale din România, distincția de Exemplu de bune practici în domeniul serviciilor sociale adresate persoanelor vârstnice. Aceasta distincție este o recunoaștere a eforturilor depuse de centru pentru a oferi servicii de calitate persoanelor vârstnice aflate în nevoia de îngrijire instituționalizată pe termen lung.

   

Centrul rezidențial “Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen” se concentrează pe oferirea unui mediu de viață cât mai confortabil și sigur pentru persoanele vârstnice . Acesta oferă servicii de îngrijire medicală, servicii de asistență socială, precum și activități recreative și de petrecere a timpului liber pentru rezidenții săi.
Un aspect important al serviciilor oferite de centru este abordarea holistică a îngrijirii persoanelor vârstnice. Acest lucru înseamnă că centru ia în considerare nevoile fizice, emoționale și sociale ale rezidenților săi și oferă servicii personalizate pentru a le răspunde acestor nevoi. 
O altă caracteristică importantă a serviciilor oferite de centru este accentul pus pe implicarea activă a rezidenților în activitățile și deciziile centru. Acest lucru înseamnă că rezidenții sunt încurajați să participe la luarea deciziilor legate de serviciile și activitățile oferite și să fie implicați în planificarea lor. De asemenea, centru oferă oportunități pentru rezidenți de a-și exprima opiniile și de a furniza feedback asupra serviciilor oferite.
De asemenea, este important să menționăm rolul cooperativității în acest proces. Centrul colaborează cu alte organizații și instituții din comunitate pentru a oferi servicii suplimentare rezidenților săi, precum servicii juridice sau de consiliere. Acest lucru este important deoarece ajută la construirea unui mediu de susținere pentru persoanele vârstnice și la asigurarea unei îngrijiri adecvate pentru acestea.
Aceasta distincție este o dovadă a angajamentului centru de a oferi servicii personalizate și de calitate, care țin cont de nevoile fizice, emoționale și sociale ale rezidenților săi.
Recunoașterea acordată Centrului rezidențial “Amalia și Sef Rabin Dr. Moses Rosen” este o sursă de mândrie pentru personalul și rezidenții centru, dar și o încurajare pentru a continua să ofere servicii de calitate persoanelor vârstnice.
Este important să se sublinieze că primirea aceastei distincții este doar începutul și că Centrul rezidențial “Amalia și Șef Rabin Dr. Moses Rosen” va continua să se străduiască pentru a oferi servicii de îngrijire de calitate, abordarea holistică a îngrijirii și implicarea activă a rezidenților cat si faptul ca acest centru se angajează să continue să-și îmbunătățească serviciile oferite și să răspundă în mod adecvat la schimbările din domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice.
In concluzie, distincția acordată Centrului rezidențial “Amalia și Sef Rabin Dr. Moses Rosen” este o recunoaștere a eforturilor depuse pentru a oferi servicii de calitate persoanelor vârstnice cât și o încurajare pentru a continua să ofere servicii de îngrijire de calitate și să devină un etalon al serviciilor de calitate pentru persoanele vârstnice.

15 Decembrie 2022

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.